15 Haziran 2017 Perşembe

Bugün (15 Haziran 2017-Perşembe) GANDİCİ (Halk Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu)'nin "adalet" yürüyüşüne saygı sunumu ve demokrasinin gerçek sahip ve sorumlularına, çok önemli bir hatırlatma!

Bütün unsurları ile İnsan Hakları, "ADALET", Hukuk ve özellikle; Fazilet anlamında CUMHURİYET; Hukuk devleti bağlamında Laiklik ile Medeni Siyaset sentezinde gerçek DEMOKRASİ'ye sahip çıkmak: Sözde Demokratların, demokratik solcuların, solcu, kolcu (anarşist-terörist-çakma Atatürkçü, militan şovenist, burjuva, jakoben Kemalist) yoldaş ve şu'cu/bu'cu demokratların değil; 
Bu memlekete "ATA-TÜRK'ün PROGRAM ve PROJESİ ile" İnsan Hakları, Adalet, Hukuk ve Demokrasiyi resmen getirmiş ve ON ALTIN YIL SÜRESİNCE YAŞATMIŞ "Halis, hakiki ve samimi GERÇEK DEMOKRAT'ların" görevidir. Demokrasi, Hak, Adalet, Hukuk ve Laiklik mücadelesinde başı çekmeyenlerin "demokratım ve/veya Demokrat Partiliyim" demeye hakları yoktur. 
Unutmayalım Lütfen!.. 
Tarihi ve Kadim DEMOKRAT PARTİ mizanında ve meşru devlet plânında: "DEVLETİN DİNİ ADALET'tir", Adalet olmazsa Hak, Hukuk, Cumhuriyet ve Demokrasi olmaz. 
Şu içler acısı, üzücü ve düşündürücü 'vahim' tabloya bakın. 
Bu memlekette: Sağcı-Solcu, Dinci-Din Tüccarı, Dinli-Dinsiz, Ateist, Anarşist, Terörist, Pagan, Putperest, Siyaset Simsarı, Mukallit, Mezhepçi, Irkçı-kökçü, Emanetçi-Vesayetçi, Harici ve dahili bedhah Güdümlü, Demokrasi Düşmanı, Cumhuriyet Karşıtı, Diktatörlük ve Din Devleti Yanlısı (sözde) siyasi parti var!.. 
EĞER BU, VAHİM BİR ÇÜRÜMÜŞLÜK DEĞİL DE; 
DEMOKRASİNİN GEREĞİ İSE:
Neden Bir Tane Dahi "HAKKANİYET, EŞİTLİK, ADALET VE HUKUK" Savunucusu KİTLE PARTİSİ YOK?.. Meselâ; Neden ve Niçin Türk Siyaset Hayatında, eylemi ve söylemi ile ilmi ve ameli örtüşen, namuslu-dürüst ve demokrat, halis ve hakiki bir 
"DEMOKRAT PARTİ" 
yok!.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder